Smykker gør en stor forskel for din udstråling

Som mennesker kan vi sende signaler til hinanden og omverdenen på en række forskellige måder. En af dem er ved at klæde os på måder, som stemmer overens med, hvem vi føler, vi er som mennesker og med, hvordan vi gerne vil have, omverdenen opfatter os. Dette kan gøres gennem det tøj, vi tager på, men også mindre detaljer som smykker gør en stor forskel for udstrålingen. Læs mere om hvordan her.

Vi kommunikerer med vores udseende

Når mennesker kommunikerer med hinanden, foregår det på mange andre planer end blot det verbale plan. Selvom de fleste af os ikke er bevidste om det, kommunikerer vi således ikke kun, når vi taler til hinanden – faktisk udgør det talte sprog kun en mindre procentdel af den samlede kommunikation mennesker imellem.

Vores kommunikation med hinanden ligger nemlig også i vores kropssprog og vores udseende. Måden vi ser ud på og fremsår sender en række signaler til andre mennesker, som de opfatter på forskellige måder. Nogle af disse signaler kan vi ikke selv herre over, mens vi godt kan have indflydelse på andre. Eksempelvis kan måden, vi klæder os på, have betydning for, hvordan omverdenen opfatter os. Dette er især afgørende i forhold til førstehåndsindtryk.

Betydningen af et godt førstehåndtryk bør ikke undermineres. Det er nemlig nemmere hurtigere at få en god relation til mennesker, man møder, hvis man gør et godt førstehåndsindtryk, eller hvis andre hurtigt kan danne sig et billede af, hvem man er som person. Vil du gerne påvirke din udstråling, kan du således gøre det ved hjælp af det tøj, du iklæder dig, eller du kan i høj grad gøre det ved hjælp af smykker, som i særligt høj grad har evnen til at tilføre personlighed til dit udtryk.

Personlighed i smykkerne

Smykker har til alle tider været populære og har gennem tiden set ud på mange forskellige måder. Det skyldes måske dels, at smykket har en formidabel evne til at tilføre personlighed til påklædningen. Selv et ellers kedeligt og meget basisbaseret sæt tøj kan piftes gevaldigt op og blive personligt og unikt ved hjælp af de rette smykker.

Udvalget af forskellige smykker er stort. På en hjemmeside som Smykkemester findes et bredt udvalg af forskellige smykker fra mange forskellige smykkedesignere med hver deres udtryk. På Smykkemester finder du både øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Du kan også finde ure på siden, og du kan ydermere klikke dig gennem et udvalg af smykker til både mænd og børn samt fine og særlige dåbsgaver.

Barnedåben er blot en af de flere forskellige traditioner, vi har, hvortil vi ofte giver smykker. Når vi har for vane at give smykker i gave i forbindelse med forskellige store livsbegivenheder, skyldes det blandt andet, at et smykke har en særlig evne til at bære på minder. Når man efterfølgende bærer smykket, kan man derfor mindes den særlige begivenhed, eller man kan skænke en varm tanke til personen, der gav en smykket. Også på den måde, er der masser af personlighed i smykkerne.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *