Få lavet kuglepenne med logo til dit firma

Når dit firma skal have reklame, er der forskellige måder at gå til det på. Du kan få lavet noget reklame til diverse magasiner. Du kan få lavet et tryk i en avis. Du kan også få lavet en kampagnesang til dit firma. På den samme måde som Føtex gjorde det med deres kampagne sang. Men alle disse muligheder er typisk nogle bekostelige nogle. Der findes nemlig en billigere løsning på reklame for dit firma. Du kan nemlig for produceres diverse kontorredskaber med virksomhedens logo på. Du skal alligevel have købt kontorredskaber til din virksomhed, så hvorfor ikke få jeres logo på redskaberne i samme omgang?

Giv din virksomhed gratis reklame med kuglepenne med logo

Din virksomhed kan eksempelvis få sat jeres logo på kuglepenne. Men I kan også gøre det på blyanter, breve eller noget helt tredje. Det er næsten kun fantasien som sætter grænserne. Grunden til at kuglepenne med et logo på, er gratis reklame, er enkel. Du skal forestille dig, at du sidder på en café. Eksempelvis sammen med din ven eller veninde. Så skal I eksempelvis til at aftale, hvornår I skal mødes igen. Og her tager I begge jeres kalender op. Og I skal naturligvis bruge noget til at skrive med. Og her er det, at du tager din kuglepen med logo op ad tasken. Uanset om din ven eller veninde kommenterer på det, så registrer de med garanti dit firmas logo.

Sørg for mange følgere

Og måske gør de andre mennesker i caféen også. På den måde har din virksomhed lige fået lidt gratis reklame, da folk er blevet bevidste omkring navnet og tilmed logoet. Og så er der en stor sandsynlighed for, at de vil genkende logoet næste gang de ser det. Det er på den måde en gratis og effektiv reklame for din virksomhed. Og samtidig er det en god gestus, at give gratis kuglepenne med logo ud til samtlige medarbejdere.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *