Gør dit hjem bedre i Sims 4 med udvidelsespakker

Den 4. februar 2000 blev det allerførste Sims spil lanceret. Spillet bar det simple navn The Sims, som er en forkortelse af ordet simulation. Spillet har siden sin første udgivelse opnået fortsat mere popularitet over hele verden og her nitten år efter spillets umiddelbare udgivelse, synes populariteten ikke at være aftaget. Over hele verden fascineres folk i alle aldre stadig af de imponerende simulationsspil. Det nyeste skud på stammen af basisspil hedder The Sims 4 og stammer fra 2014. Meget har ændret sig i spilleoplevelsens kvalitet siden starten af årtusindeskiftet, men spillere verden over fascineres stadig i lige så høj grad.

Et megahit

Per 2019 har Sims-spillende, som i dag findes til tyve forskellige platforme solgt op imod 200 millioner kopier på verdensplan. Det gør franchisen til en af de mest populære inden for videospil nogensinde. At sige, at The Sims er et megahit, ville derfor ikke være nogen underdrivelse.

Hvad nøjagtigt det er, der fascinerer folk ved det populære simulationsspil er svært at sige. Med udgivelsen af Sims 4 i 2014, er det simulerede univers kun blevet mere kompliceret og yderligere imponerende med dets mange facetter. Ligesom det ikke er underdrivelse at kalde Sims-fænomenet en decideret franchise. Per 2019 findes der seks Sims 4 udvidelsespakker, syv såkaldte game packs og hele fjorten af de såkaldte stuff packs – og det er til Sims 4 alene. Pakkerne lader dig tilføje nye ting, handlinger og indhold til dit simsspil, så det simulerede univers kun bliver mere kompliceret og nuanceret.

Hvad er Sims 4 udvidelsespakker, game packs og stuff packs?

Har du før spillet Sims, ved du sikkert allerede, hvad der menes, når man siger både udvidelsespakker, game packs og stuff packs. Men har du ikke den store erfaring med The Sims, er det ikke svært at forstå, at de mange begreber kan være svære at finde rundt i. I Sims-sammenhænge er der i alt fire begreber, du skal kende til:

  • Basisspil: Basisspillet er det grundlæggende spil, der har det grundlæggende indhold, der gør gameplay muligt. Der findes i alt fire The Sims basisspil til PC: The Sims, The Sims 2, The Sims 3 og senest The Sims 4. Uden de enkelte basisspil er det ikke muligt at spille Sims. Det vil sige, at du skal eje den givne generation af basisspil for at anvende en udvidelsespakke, der passer til den givne generation. Basisspillet kan sagtens spilles alene uden udvidelsespakker, game packs eller Stuff packs, men mange spillere finder spillet sjovere, når det har flere funktioner.
  • Udvidelsespakke: En udvidelsespakke er et supplement til et basisspil. Det findes indtil nu i alt seks udvidelsespakker til The Sims 4. Udvidelsespakkerne tilføjer både nyt indhold, men også nye funktioner og elementer til spillet.
  • Game pack: Denne type tilføjelse til spillet er nyt for Sims 4. Mens Game Packs også tilføjer nyt indhold og nye interaktioner til spillet, gør de det ikke i lige så gennemgribende grad som udvidelsespakker.
  • Stuff pack: Dette er den mindste type udvidelse til spillene. Med disse pakker tilføjer kun flere ting til spiller, der eksempelvis kan gøre det sjovere at indrette huse eller lave nye simmere.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *