Vær god mod dig selv og nyd livet

Når man taler med syge mennesker, der ligger for døden, så siger de altid, at man skal huske at nyde livet og være god ved sig selv. Der er rigtigt meget sandhed i deres ord, men desværre glemmer mange at gøre dette.

Når der kommer til at nyde livet, så handler det også meget om at slappe lidt mere af i hverdagen og ikke være for hård ved en selv. Samtidig skal man gøre hverdagen mere behagelig, hvilket der er flere måder til. Har man f.eks. smerter, så er det med at prøve noget nyt medicin.

Der er nemlig igen mennesker, som skal gå rundt og have det dårligt, hvis der er den mindste mulighed for at undgå dette. Har man prøvet noget forskellig medicin uden resultat, så kan det være en god ting at prøve noget cannabis olie.

Cannabis olie har nemlig efterhånden hjulpet rigtigt mange mennesker med smerter, og det er lægevidenskaben også ved at finde ud af. Derfor kan man evt. få det på recept, så man kan teste virkningen. Det er i hvert fald forsøget hver, så man kan få en bedre hverdag.

Køb noget rart til hjemmet

Det handler også om at gøre noget rart eller godt for en selv, hvilket gerne må være at købe noget nyt til hjemmet. Mange af os går og spinker og sparer hele livet, men det er mens man lever, at man skal have det godt.

Når man kommer lidt op i årerne er dette endnu vigtigere, så vær god ved dig selv og køb noget, som du holder af. Det kan være en dejlig stol, som du kan sidde og læse din avis i, eller det kan være et nyt lækkert badeværelse, som du altid har drømt om.

Der er mange muligheder for at forsøde hverdagen, og det er lige præcis det, som man skal huske at gøre. Tænk over dine ønsker og hvad der kan gøre dit liv bedre, som regel koster det ikke så meget igen. Og slet ikke når man sammenligner med den store øgede livskvalitet, som slet ikke er til at måle i penge.

Vær god ved andre

At give en gave er næsten en større glæde end at få en gave, sådan har mange af os det. Og når man kommer lidt op i årerne, så bliver dette endnu mere udpræget.

Køb gerne en ekstra gave til dine børnebørn, så du kan se den store glæde i deres ansigter. Det kunne f.eks. være et legetelt, som du placerer midt i din stue.

Når de kommer på besøg og leger, så kan du nyde alt deres glæde ved det nye telt. På denne måde glæder du både dem og dig selv, hvilket er en skøn følelse.

Og de får meget mere glæde af sådan en gave mens de er børn, end hvis de skulle arve pengene senere. Og så oplever du også glæden i deres ansigter, når de leger med de nye gaver.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *