Sådan vælger du smykker, som passer til dit outfit

Går du meget op i mode, og at alt du har på giver mening og passer sammen? Hvis man går meget op i at følge de nyeste trends, er man sikkert heller ikke helt tilfreds med sig selv, hvis man går ud ad døren og føler, at der er noget, der mangler, eller noget som ikke helt passer ind i dit outfit.

Faktisk kan dine smykker gøre rigtig meget for dit outfit, og hvis du vælger nogle smykker, som slet ikke passer sammen til resten af det, du har på, kan det faktisk godt ødelægge illusionen. Så her kan du se mere om, hvordan du vælger smykker, som netop passer til dit outfit.

Match farver og toner

Noget af det første, man typisk gør, hvis man vil matche sine smykker til outfittet, er at vælge outfittet og derfra vælge smykkerne.

Nu er det sådan, at de fleste faktisk går med smykker i metalliske materialer som sølv og guld, og fordelen ved disse er, at de faktisk passer til rigtig meget forskelligt tøj, så rene sølv- og guldsmykker er i hvert fald et sikkert valg.

Men hvis du gerne vil være mere vovet og have nogle farver i spil, skal der lidt mere eftertanke til. Hvis du eksempelvis har et meget ensfarvet outfit på, hvor det primært er en farve, der skinner igennem, giver det også mening, at dine smykker har denne farve. Det gælder om at finde nogle elementer, man kan matche sammen, så det virker som om, at der er en rød tråd i outfittet.

Dine smykker siger meget om dig

Når du skal vælge smykker, som passer til dit outfit, skal du selvfølgelig også sørge for, at dine smykker afspejler dig og din personlighed. For selvom mode og stil i princippet er noget, som de fleste lader sig inspirere til i modemagasiner og på sociale medier, plejer de fleste alligevel at sætte sit eget personlige præg på det og på en eller anden måde gøre det på sin egen måde.

Så når du skal vælger dine smykker til outfittet, bør du tænker over, om det passer til resten, men det er også rigtig vigtigt, at du vælger nogle smykker, som du elsker at have på, og som er lige dig!

Find inspiration i modeblade

Hvis du har svært ved selv at tænke, hvilke farver, materialer og nuancer der vil passe sammen, er du så heldig at leve i en tid, hvor der er inspiration og hjælp at finde overalt.

Det er blevet meget moderne at dele mode og fashion råd på sociale medier som Instagram. Her kan du så se rigtig mange forskellige bud på smykkekombinationer og outfits, og så kan du jo se, om nogle af dine smykker kan bruges til det. For der er ingen skam i at finde inspiration hos andre, hvis man stadig sætter sit eget personlige præg på det, som kan gøre det helt unikt.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *