Sådan fungerer en hårtransplantation

For mange er der rigtig meget skam forbundet med det at begynde at miste håret. Men desværre er det noget, som der sker for rigtig mange. Og der er også flere yngre mennesker, der oplever det i en alder, hvor det synes alt for tidligt. Og det kan der være flere gode grunde til. Vigtigst er det dog at huske på, at vi alle kropsmæssigt er sammensat forskelligt, og derfor er der mange faktorer, der kan være skyld i et hårtab eller måske bare meget tyndt hår.

Men heldigvis er det noget, der findes en løsning på.

Det viser undersøgelserne

Og det er faktisk slet ikke så sjældent, at det sker, som der er mange, der går rundt og tror. Der er bare rigtig mange, der er gode til at skjule det, hvis de oplever hårtab eller meget tyndt hår.

Og studier fra Gallup viser, at 70% af alle mænd mellem 18-45 år mener, at deres hår er en væsentlig del af deres udseende, og af dem er der også 62%, der mener, at et hårtab kan påvirke deres selvtillid. Og derfor er det med at gør brug af de gode løsninger, som der byder sig på markedet.

Så let er det at få en hårtransplantation

Du skal bare tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig for dig for eksempel, når det kommer til en professionel udført hårtransplantation. Her er der nemlig tale om en metode, der hurtigt og let giver dig hår tilbage på hovedet igen – og bare rolig. Det er selvfølgelig et ufarligt indgreb, som der heller ikke er nogle bivirkninger ved. Derfor er der ingen grund til at frygte noget, det er bare med at komme i gang med din hårtransplantation hurtigst muligt, således du bliver sikret nyt hår og dermed også mere selvtillid.

Sådan kommer du i gang

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så kom i gang med en forundersøgelse med det samme. Og efter denne kan du få lavet din hårtransplantation. Efter at du sammen med din læge er blevet enige om, hvor du skal have en naturlig hårgrænse til at gå, bliver du taget med ind i selve operationslokalet. Og det kan godt virke en smule skræmmende, fordi du også bliver lokalbedøvet i hovedbunden. Men alt det sker bare, så du ikke kommer til at mærke noget til selve indgrebet.

Sådan foregår indgrebet

Den første halvdel af dagen arbejder lægerne – der er ofte to, der er i gang med dit indgreb på samme tid. Med at tage hårsække fra et donorområde på din krop. Det kan for eksempel være i din nakke eller på siden af dit hoved. Herefter går tiden med at sætte donorhårene ned i din hovedbund, der hvor der mangler hår. Som afslutning på hele indgrebet bliver din hovedbund grundigt renset – det sker, så du undgår eventuelle infektioner. Der er således tale om et indgreb, der tager mellem 6-8 timer og for at sikre dig den bedste service, får du selvfølgelig en pause midtvejs, hvor du også får lidt gode forfriskninger.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *