Plenny Shakes er sunde og til alle

Plenny Shakes er lige til at tage med dig

Plenny Shakes er et glimrende produkt, som indeholder alle de kostfibre som du har brug for. Hos Plenny kan du få en masse sunde og nemme shakes som du selv kan lave. På hjemmesiden kan du finde alle de forskellige slags shakes som du lave, og du kan bestille dem separat eller i en pakke nemt og billigt. Du kan købe en startpakke som indeholder 15 pakker med lige de smagsvarianter som du ønsker. En pakke indeholder pulver til tre måltider. Med i købet får du også noget tilbehør, som en lækker drikkedunk og en smart måleske. Du kan således vælge mellem en almindelig eller en vegansk startpakke, begge til 249 kr.                                                                                  

Du kan forberede måltidet hjemme til at tage med, eller du kan tage ingredienserne med i tasken.

Alle shakes indeholder næringsstoffer og mineraler som skal indgå i din daglige kost, og de er derfor et godt supplement til hverdagen. Grundet det høje indhold af fibre fra havre, hvede og hørfrø, vil du hurtigt opleve at en drink holder dig mæt og tilfredsstillet i mange timer. Der er desuden også proteiner og sunde fedtstoffer i, som gør at din krop kan arbejde konstruktivt.

De veganske produkter hos Plenny

Plenny lægger høj vægt på at lave miljørigtige produkter, og alle produkterne er derfor vegetariske. Der er dog også taget hensyn til dem som ønsker et vegansk alternativ. De veganske produkter er lavet med henblik på dem som lever en livsstil fri fra mejeriprodukter, eller som for eksempel har laktoseallergi. De er stadig ligeså optimale og indeholder alle de samme næringsstoffer, vitaminer og mineraler som de andre produkter. I disse varianter er dog tilføjet sojaprotein, risprotein eller hampprotein i stedet for valleprotein. Der er fem forskellige slags pulverblandinger. Alle de veganske produkter indeholder samme smagsvarianter, såsom banan og jordbær, eller selvfølgelig chokolade eller vanilje.  Der er også en neutral blanding som kan blendes med bær eller andet som du lyster. De er alle delikate og velsmagende, og du vil ikke savne mad. Du får dækket alle dine daglige behov med disse shakes, og det er en glimrende måde at stille sulten på.

En ny kostplan

Med i købet får du også en mulighed for at lægge en strategi for hele din kostplan. Plenny kan hjælpe dig med at tilrettelægge en kostplan, så du opnår et ideelt kalorieforbrug. Det kan være svært at vide hvad der må og ikke må indtages udover shaken. En Plenny Shake indeholder 700 kcal, og det er derfor et godt udgangspunkt at gå ud fra. Alt afhængigt af hvor mange shakes du drikker, kan du spise efter den mængde kalorier som du har indtaget med denne shake. De fleste vælger at drikke 1-2 shakes om dagen, og gerne til morgenmad eller frokost, men man kan også drikke 3. I løbet af dagen vil du føle dig mæt, og du vil ikke føle trang til et helt stort og tungt måltid efterfølgende.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *