Sådan spicer du dit sexliv op

Trænger dit forhold til lidt forandring og nyskabelse? Så kan det være, at i skulle prøve at eksperimentere lidt i soveværelset. De fleste mennesker udforsker aldrig de mange forskellige måder man kan dyrke sex, på trods af at det både kan være spændende, og lede til, at man opdager nye sider af sig selv. Måske vil det også være noget for dig.

Du skal ikke være bange for, at der er noget af det, du ikke vil bryde dig om. Der er ikke nogen enkelt måde at dyrke fetish-sex på, og mange mennesker har bestemte ting, som er et no-go. Bondage-oplevelsen handler om at prøve ting af, og afprøve ens grænser – og kun så langt, som man er tryg ved. Husk derfor at aftale et safeword med din partner, så du kan kommunikere, hvis du gerne vil stoppe.

Udforsk de mange muligheder i soveværelset

Når det så gælder udstyret, er det rigtig meget at vælge imellem. Her er et godt reb centralt. Mange elsker den katarsis det er, at blive bundet, så man næsten ikke kan bevæge sig, og det er også erotisk pirrende for den, der binder.

Det er dog utroligt vigtigt, at man finder et reb, der er fremstillet til lejligheden. Et almindelig reb er nemlig ikke lavet til at være skånsomt mod menneske-hud, og mange par er kommet alvorligt til skade, efter at have brugt det grove reb ude fra værkstedet.

Bondageudstyret slutter dog ikke her. Der er halsbånd og pisk, gagballs, brystklemmer, håndjern, og meget andet. Man kan være utrolig kreativ, når det gælder om at udleve ens fantasier. Alt udstyret kan findes billigt online, og kan leveres diskret, så ens hemmelig bliver holdt indenfor soveværelset. Klik her for at finde nogle gode råd og produkter.

Dette skal du vide omkring brystklemmer

Hvis du har prøvet at blive bundet op, og gerne vil prøve noget nyt, er brystklemmer måske noget for dig. Disse klemmer sørger for at afskære blodtilstrømningen ud til nerverne i vorten, som så øger følsomheden både i brystvorten, og i resten af brystet. Når klemmerne fjernes, vil det så stimulere hjernens nydelsescentre. For mange er det lige det, der mangler i deres sexseancer.

Brystklemmer kan fås i mange eksemplarer. Nogle giver en mindre intens smerte end andre, da de har en større klemmeflade. De kan fås i mange udgaver, blandt andet udstyret med kæder. Så kan den dominerende partner få mere kontrol, og gøre fantasien mere realistisk.

Hvad med en sexdukke til singlen?

Man skal endelig ikke tro, at bondage og fetish er noget, der kun hører forhold til. Også enlige mænd og kvinder kan nyde godt af at eksperimentere. Nogle bruger for eksempel bondagereb på dem selv, en praksis der kaldes selvbondage.

For andre er en sexdukke vejen frem. Dette sexlegetøj har et noget blakket ry, men når alt kommer til alt, er det bare en udvidet form for sexlegetøj. Uanset om du er til mænd eller kvinder, er det nemt at finde sexdukker af god kvalitet, som du kan få leveret diskret.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *