Sådan får du råd til julegaverne

December er en dyr måned – der skal købes julemad, vintertøj og gaver. Det kan være svært at få pengene til at slå til – for hvad skal man spare på? Maden, gaverne eller noget helt tredje? Medmindre du har formået at spare op til julemåneden i løbet af hele året, har du nok oplevet, at julen er en pengesluger uden lige. Pengene forsvinder hurtigere, end du kan nå at tjene nogle nye. Der er dog råd for det – du får her nogle tips til, hvordan du kan få råd til alle julens udgifter i år.

Lån penge

Hvis du står her og nu uden en krone på lommen, kan du optage et lån. De fleste danskere optager et lån på et tidspunkt i livet til større eller mindre ting. Hvis december endnu engang har taget dig med bukserne nede – og du ikke har fået sparet op, kan du altså optage et mindre lån, der kan finansiere alle julens ekstraudgifter. Du kan optage et forbrugslån, som altså kan bruges til forbrug. Mange online låneudbydere tilbyder små lån – som hurtigt kan betales tilbage, når der er blevet lagt en dæmper på forbrugsfesten. Dette kan du læse meget mere om her. Hvis du vil optage et lån, er det dog vigtigt, at du kan betale lånet tilbage rettidigt, da det ellers kan blive nogle meget dyrere julegaver end forventet.

https://www.forbrugslån.net kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån, der kan finansiere julegaverne eller juleanden.

Lav en juleopsparing

Dette råd kommer en kende for sent til, at du kan gøre brug af det i år. Ikke desto mindre er det et råd du kan bruge år efter år – for december forsvinder ikke, selvom pengene gør det. Hvis du hver måned lægger penge til side specielt til julegaver, vil du i december stå med en opsparing der kan finansiere de ekstraudgifter, julen bringer med sig. Du behøver ikke at lægge et stort beløb til side – hvis du hver måned, med start fra januar, lægger 300 kroner til side, vil du i december måned kunne trække 3.300 kroner ud af din konto – som altså så kan bruges til at gøre julen en smule sjovere med.

Køb julegaver løbende

Endnu et råd, der kommer en smule for sent – men som alligevel virker næste år. Og næste år igen. Du kan købe dine julegaver løbende. Vi kender det alle – når julen er overstået, og januarudsalget starter. Vi finder de samme varer, som vi lige har købt til fuld pris, sat ned til det halve. Start allerede i januar med at købe de første julegaver; du får julegaverne til billigere penge, og du fordeler udgifterne i løbet af året. Det kan være svært at købe julegaver allerede i januar, men nogle julegaver kan sagtens købes i januar. Legetøj til små børn er et glimrende eksempel på noget, der sagtens kan købes mange måneder før juleaften. Udnyt januarudsalget, påskeudsalget, Black-Friday og alle de andre udsalgsdage til at købe dine julegaver billigere.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *