Dette sexlegetøj skal du bare prøve

Der er utroligt meget sexlegetøj i nutidens Danmark. Så meget at det måske kan være svært at hitte rundt i – hvad er bedst? Hvordan fungerer det? Osv. Langt de fleste kender til den normale vibrator eller dildo, men der findes efterhånden så meget mere end bare det. Følg med her, så kan det være, at du finder dit næste sexlegetøj. Der er både til mænd og til kvinder.

Sexlegetøj til kvinder

Sexlegetøj til kvinder er en stor ting, og der er et stort udvalg – rigtig stort. Her er derfor to typer legetøj, du måske har hørt om, men ikke forsøgt dig med
Kæmpe dildo. En kæmpedildo er til kvinden, som bare ikke kan få nok. Det er ligesom en dildo – bare en stor én af slagsen. En af de største er 42 centimeter lang, så det kræver altså lidt øvelse at bruge sådan. Men det giver jo sig selv, at den vil give en meget nydelse – alle elsker jo følesen af at blive fyldt helt ud.
En sexmaskine er noget lidt andet, end hvad folk er vant til, og den kan måske godt være grænseoverskridende. I bund og grund er det faktisk en maskine, som kan penetrere brugeren. Det er den ultimative måde at få orgasmer på, når man er alene. Maskinerne fås i mange designs, som kan forskellige ting – nogle vil nemlig også forsøge at stimulere imens, at den penetrerer.

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd er ikke lige så udbredt, men ikke desto mindre stadig utroligt godt og effektivt.
Tengaæg er en transportabel pocketpussy, som kun kan bruges få gange. Det er i teorien et silikoneæg, som kan udvides og strækkes. Man putter bare lidt glidecreme i den og derefter sin penis i. Den fungerer som en skede, da indersiden kan være med riller, så det minder ret meget om the real deal.
Fleshlight er lidt ligesom et tengaæg – det er bare formet som en skede, så man får fornemmelsen af, at man rent faktisk har sex. Ligesom det for mange kvinder kan blive kedeligt og ensformigt at onanere med fingrene, er det altså det samme for mænd – og derfor gør flere og flere brug af en eller anden form for pocket pussy.

Sexlegetøj til parret

Det er dog ikke kun singler, som gør brug af legetøj. Det gør par i den grad også. Det kan være fordi de er gået lidt død i det hele, men det kan også være fordi, de bare elsker at tilføje nye ting hele tiden.
Gagball er til de par, som tænder på dominans. Hvis manden er den dominante, vil kvinden bruge gagballen. Den gør hende helt hjælpeløs, og manden har alt magten. Hun kan hverken sige fra eller til, hvilket er utroligt erotisk for mange.
Penisringe er gode til de par, som ønsker en hårdere og længerevarende erektion. Den kan også fås med vibrator, som jo kun tilfører manden mere nydelse. Dette er helt sikkert et legetøj, man bør overveje at tage med ind i soveværelset.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *