Opret en online kassekredit som et økonomisk sikkerhedsnet

Får du dårlige nerver af tanken om, hvis bilen skal have en ordentlig omgang hos mekanikeren, eller hvis køleskab, vaskemaskine og ovn lige vælger at stå af i samme måned? Et uheld kommer sjældent alene. Det er naturligvis fornuftigt at have en opsparing, så du har lagt nogle penge til side til uforudsete udgifter. Det er dog ikke altid nok, da der kan være kommet flere uforudsete udgifter i træk, eller din opsparing bare ikke er nået at blive stor nok. En mulighed er at oprette en online kassekredit.

Hvad er en online kassekredit?

En online kassekredit fungerer på samme måde som en kassekredit i banken. Det er et lån, hvor du har et max loft, men hvor du ikke nødvendigvis behøver at bruge af pengene. Du kan derved godt have en kassekredit på eksempelvis 5.000 kroner, og så først gøre brug af den, når du står og mangler penge. I det tidsrum, hvor du ikke trækker på den, vil den koste dig 0 kroner. Det er i princippet et lån, der står konstant til rådighed for dig, og som du kan gøre brug af, når det passer dig.

Opret en kassekredit hos Nordcredit

Du kan blandt andet få en online kassekredit hos låneudbyderen Nordcredit. De tilbyder kassekreditter på og til 15.000 kroner. De går dog lidt forsigtigt frem, så i første omgang kan du trække 5.000 kroner fra din kassekredit. Herefter vil de se, at du kan finde ud af at betale tilbage igen, før de lukker op for de næste 5.000 kroner. Til sidst har du mulighed for at trække på alle 15.000 kroner.

Kassekredit uden fast løbetid

En kassekredit hos Nordcredit har ingen løbetid. Det betyder, at du i princippet kan have kassekreditten stående i -15.000 resten af dit liv, hvor du naturligvis betaler renter hver måned. Dette kan dog ikke anbefales. Du bør betaler af på din kassekredit, så du trækker så lidt på den som muligt for at spare penge i renter. Desto mere du trækker på den, desto flere renteomkostninger pålægger du dig selv.

Har du nogle spørgsmål til Nordcredit i forbindelse med dit lån, så kan du få fat i dem i alle hverdage fra 9-16, enten pr. telefon eller på mail. Du behøver dog ikke at være i kontakt med nogle derinde fra. Selve ansøgningen laver du online, og her skal du ikke redegøre for årsagen til dit lån – der er nemlig ingen, der læser og vurderer låneansøgningerne. Det foregår i et automatisk program, der henter dine skatteoplysninger, når du har ansøgt med dit NemID, og alene på baggrund heraf, kan de vurdere, om du burde være i stand til at betale lånet tilbage.

Fordelene ved at have en kassekredit koblet til din konto fra Nordcredit er, at det er en hurtig og nem løsning, og så har du større chance for at kunne låne, end du har ved at ansøge om en kassekredit i banken, da disse ofte stiller meget større krav til kassekreditter og forbrugslån i det hele taget.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *