Tre gaver til konfirmanden

Det skal nok ske på et eller andet tidspunkt, at en i din familie bliver konfirmand. Dette er en stor begivenhed for personen, der bliver konfirmand af flere grunde. For det første er det jo dagen, hvor man bekræfter sin kristne tro, hvilket i sig selv er en stor ting, men det er langt fra det eneste, der sker på denne dag. Derudover er konfirmation også et slags ritual, som foretages for at vise omverdenen, at den unge konfirmand nu går ind i de voksnes rækker. Bekræftelsen af sin tro samt overgangen til voksen er selvfølgelig noget, der skal fejres til den helt store guldmedalje. Derfor vælger langt de fleste da også at holde en fest, hvor venner og familie bliver inviteret på noget lækkert mad og drikke. Konfirmation er det helt store ædegilde, men derudover er det altså også for at forkæle konfirmanden med gaver, og hvis du skal til konfirmation i år, skal du altså have en god gave med.

Giv konfirmanden sit første ur

Gaven du giver skal være i særklasse, da dette jo er en af de største dage i den unge persons liv. Spørgsmålet er bare, hvad skal du egentlig give i gave. Der er mange muligheder, men vi mener, et armbåndsur er helt oplagt. Konfirmanden overgår nu til de voksne rækker, hvilket betyder, at personen skal lære at gå med ur. Næsten alle voksne har et ur, og derfor kan du passende give et lækkert, ur som konfirmanden kan blære sig med i skolen samt på den eftertragtede blå mandag, hvor man viser sit fine anden dags tøj frem. Uret du giver skal være i en god kvalitet, men ligeledes skal mærket være helt i top. Du kan ikke slippe afsted med et andenrangs mærke, når du skal forkæle konfirmanden. Derfor skal du kigge på Festina ure, da disse er toppen af poppen, når det kommer til ure.

Hvad har konfirmanden af interesser?

En ung person i sin bedste alder, har selvfølgelig en række interesser, som bliver udlevet hver dag. Disse interesser kan du ligeså godt støtte, og det skal gøres med den rigtige gave. Er personen fodboldfan, er det oplagt at give nogle lækre fodboldstøvler, en fodboldtrøje, en fodbold eller noget lignende. Det kan da også være personen, har en passion for billeder, og er dette tilfældet, er et kamera oplagt. Det siger lidt sig selv, men husk altså at have konfirmandens interesser for øje, når gaven købes.

Er konfirmanden en ”gamer”

Skal du til konfirmation hos en dreng, er der nok nogle ting, som vil gå sikkert hjem. Køb noget udstyr til hans computer, så han får de bedste forhold, når han sidder foran skærmen, og slår hans modstandere i diverse spil. Du kunne eksempelvis give en ny mus, en musemåtte, et tastatur eller en ny skærm. Der er mange muligheder, og det kommer lidt an på, hvad dit budget er, når gaven skal handles ind til konfirmanden.

Der er mange muligheder, når det kommer til den gode gave, og husk ovenstående er bare forslag, hvis du er lidt på bar bund.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *