indretningshjælp

Find hjælp til indretningen online

Skal du til at flytte ind i et nyt hjem, eller trænger dit nuværende bare til en opdatering, så er hjemmets indretning alfa og omega. Indretningen afgør nemlig, hvor behageligt et hjem... Læse mere »
sundere livsstil med romaskine

Sådan tager du hul på en ny og sundere livsstil

Beslutningen om at ville leve sundere er måske det mest udbredte nytårsforsæt overhovedet. Men det at starte på en sundere livsstil kræver hverken et årsskifte eller nogen anden særlig markering. Der er... Læse mere »
voksenbleer hjælper ældre

Find de bedste hjælpemidler til ældre

Når man bliver ældre, er der nogle ting, der bliver lidt sværere og man skal overveje om man har brug for nogle hjælpemidler. Kender du en senior, som ikke går så godt... Læse mere »

Vær god mod dig selv og nyd livet

Når man taler med syge mennesker, der ligger for døden, så siger de altid, at man skal huske at nyde livet og være god ved sig selv. Der er rigtigt meget sandhed... Læse mere »

Søvn er kernen til en velfungerende hverdag

Får man ikke en god nats søvn, kan det påvirke en fra man står op til man går i seng igen. Her er det ikke kun humøret, det går ud over men... Læse mere »
Økologi

Hvad betyder økologi egentlig?

Økologi vinder mere og mere frem, og mange danskere køber økologi for at få ”bedre” varer. Men økologisk produktion er ikke nødvendigvis lig med høj kvalitet, og mange ved ikke, hvad stemplet... Læse mere »

Er du klar til årets fester?

Danskerne er et folkefærd, der er vilde med fest. I årets løb afholdes et væld af forskellige fester. Nogle fester har særlige anledninger såsom fødselsdage, julefrokoster, påskefrokoster og lignende. Andre fester afholdes... Læse mere »
Firmagaver

Derfor skal du give virksomhedsgaver

Virksomhedsgaver er en rigtig god idé, uanset hvilken type firma, man har. Optimalt set giver man virksomhedsgaver til alle de personer og organisationer, man gerne vil holde tilfredse. Ud fra dette kan... Læse mere »
kuglepenne

Få lavet kuglepenne med logo til dit firma

Når dit firma skal have reklame, er der forskellige måder at gå til det på. Du kan få lavet noget reklame til diverse magasiner. Du kan få lavet et tryk i en... Læse mere »
To marsvin spiser sammen

Så meget kræver det at have et marsvin

Ønsker dit barn sig brændende et kæledyr og går I derfor med overvejelser om at købe et marsvin som kæledyr? Så er det på forhånd godt at vide, hvad det kræver at... Læse mere »
Lejligheds kompleks set udefra

Fordelene ved at bo i en andelsbolig

Der er flere fordele ved at flytte i en andelsbolig. Overvejer du også at investere i en andelsbolig? Så kan du læse mere om fordelene her og blive lidt klogere på, om... Læse mere »
Mand har et godt ur på armen

Sådan kan du se kvaliteten på et ur

Der er mange flotte designerure at vælge imellem derude. Skal du have et nyt ur, kan det være svært at finde det helt rigtige. Det er også et vigtigt valg. Du skal... Læse mere »
Læge smiler med stetoskop om halsen

Sådan fungerer en hårtransplantation

For mange er der rigtig meget skam forbundet med det at begynde at miste håret. Men desværre er det noget, som der sker for rigtig mange. Og der er også flere yngre... Læse mere »
Papirarbejde i store mappe

Sådan kan du spare penge på printerpatroner

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag er færre og færre af os, der har en printer i vores eget hjem. I og med at teknologen er så fremskreden, er... Læse mere »
macbook

Pas godt på din MacBook, når du er på farten

Mange kender det nok. Et øjebliks uopmærksomhed, og så har man tabt sin iPhone eller iPad, og den får sig en ærgerlig rids eller den må endda repareres. Dette kan også ske... Læse mere »
Person giver en indpakket gave

Derfor bør du give et smykke i gave

Leder du efter en god fødselsdagsgave til en, du holder af? Det er ikke altid en lige let opgave at finde på en god fødselsdagsgave, især hvis fødselaren ikke rigtig ønsker sig... Læse mere »
Kvinde med blonde hår og smykker

Sådan vælger du smykker, som passer til dit outfit

Går du meget op i mode, og at alt du har på giver mening og passer sammen? Hvis man går meget op i at følge de nyeste trends, er man sikkert heller... Læse mere »