indretningshjælp

Find hjælp til indretningen online

Skal du til at flytte ind i et nyt hjem, eller trænger dit nuværende bare til en opdatering, så er hjemmets indretning alfa og omega. Indretningen afgør nemlig, hvor behageligt et hjem... Læse mere »
sundere livsstil med romaskine

Sådan tager du hul på en ny og sundere livsstil

Beslutningen om at ville leve sundere er måske det mest udbredte nytårsforsæt overhovedet. Men det at starte på en sundere livsstil kræver hverken et årsskifte eller nogen anden særlig markering. Der er... Læse mere »
voksenbleer hjælper ældre

Find de bedste hjælpemidler til ældre

Når man bliver ældre, er der nogle ting, der bliver lidt sværere og man skal overveje om man har brug for nogle hjælpemidler. Kender du en senior, som ikke går så godt... Læse mere »

Vær god mod dig selv og nyd livet

Når man taler med syge mennesker, der ligger for døden, så siger de altid, at man skal huske at nyde livet og være god ved sig selv. Der er rigtigt meget sandhed... Læse mere »

Søvn er kernen til en velfungerende hverdag

Får man ikke en god nats søvn, kan det påvirke en fra man står op til man går i seng igen. Her er det ikke kun humøret, det går ud over men... Læse mere »
Økologi

Hvad betyder økologi egentlig?

Økologi vinder mere og mere frem, og mange danskere køber økologi for at få ”bedre” varer. Men økologisk produktion er ikke nødvendigvis lig med høj kvalitet, og mange ved ikke, hvad stemplet... Læse mere »

Er du klar til årets fester?

Danskerne er et folkefærd, der er vilde med fest. I årets løb afholdes et væld af forskellige fester. Nogle fester har særlige anledninger såsom fødselsdage, julefrokoster, påskefrokoster og lignende. Andre fester afholdes... Læse mere »
Børn leger i blade i skov

Sådan sørger du for at dit barn får god motorik og koordination

Som forældre ønsker man at give sit barn de bedste forudsætninger for at kunne udvikle sig bedst muligt. Børn udvikler sig meget i de første leveår, men der kan være stor forskel... Læse mere »
møde med potentielle kunder om bord

Sådan skaffer du flere kunder ved hjælp af mødebooking

Har du svært ved at få fat på de kunder, som egner sig til den form for forretning, som du fører? Og synes du derfor, at du altid skal gøre et meget... Læse mere »
Lejlighed med stort vindue med udsigt

Det gode ved at bo i en andelsbolig

Som altid ved boligkøb, forefindes der fordele og ulemper. Dette er også gældende ved andelsboliger. En af de største fordele ved andelsboliger, er ganske enkelt prisen. Det er billigere at købe en... Læse mere »
Person med smykker sidder

Smykker gør en stor forskel for din udstråling

Som mennesker kan vi sende signaler til hinanden og omverdenen på en række forskellige måder. En af dem er ved at klæde os på måder, som stemmer overens med, hvem vi føler,... Læse mere »
Bygninger oven fra i midten af københavn

Gode og dårlige kvaliteter ved forskellige typer boliger

Hvis du snart skal til at flytte, er det en god ide at være opmærksom på fordele og ulemper ved de forskellige typer boliger. Alt afhængig af hvilken type person du er,... Læse mere »
Dame bruger computer og noter

Opret en online kassekredit som et økonomisk sikkerhedsnet

Får du dårlige nerver af tanken om, hvis bilen skal have en ordentlig omgang hos mekanikeren, eller hvis køleskab, vaskemaskine og ovn lige vælger at stå af i samme måned? Et uheld... Læse mere »
Brunt hus med tagrender

Sådan virker en tagrenderensning

Når efteråret går på hæld, er det typisk ved at være tid at få renset tagrenderne, så de er klar til at stå imod vinterens enorme mængder af sne, slud og regn.... Læse mere »
Stue med en varmepumpe installeret

Sådan får du billig og miljøvenlig varme

Ender varmeregningen altid med at være en tung byrde i jeres samlede budget? Varme er selvfølgelig nødvendigt for, at dagen og dit liv kan hænge sammen, så hvis du står med en... Læse mere »
Hvid kvalitets seng med puder og dyne

Prioriter at have en god seng

Livet består af valg og prioriteringer. Alle disse mange valg og prioriteringer er i høj grad med til at forme dit liv. Det gælder inden for alle aspekter af livet. Noget af... Læse mere »
trading

Er du en ny Bitcoin trader?

Hvis du ikke har levet under en sten de sidste par år, så har du uden tvivl hørt om Bitcoins – også kaldet kryptovaluta. Bitcoins er en virtuel valuta, der fungerer på... Læse mere »