Hold formen hen over sommeren

Sommeren begynder så småt at stå for døren og sommerferien byder på et væld af hyggelige aftener i gode venners selskab med rødvin på terrassen, solrige dage med strandture og is og dage med total afstresning og afslapning.

Når sommerferieperioden skydes i gang kan man hurtigt fristes til at give afkald på en del af sine ellers så faste, veletablerede motionsvaner til fordel for ovennævnte noget mere afslappede aktiviteter. Men det behøver faktisk slet ikke at være så anstrengende at tage sine motionsvaner med hen over sommerferien.

Udnyt den danske sommers muligheder

Motion hen over sommeren kan sagtens gøres til en god og sjov oplevelse. Selvom vi kan brokke os over de middelmådige temperaturer det danske vejr ofte byder på i sommermånederne, kan du også vælge at vende det til din fordel. Vil du ikke hellere tage din løbetur i 20 grader end i 30? Hvis du udnytter dagene med middeltemperatur til at få indhentet lidt af træningen kan du også med god samvittighed tage den med ro, når termometeret ryger op over de 25-30 grader.

For selvfølgelig skal der også være plads til afslapning og ro, men det kan altså være så nemt at presse bare en smule af din træning ind i sommerferiens program. Svøm et par baner om morgenen i hotellets pool på charterferien eller hop i løbeskoene en halv times tid om dagen på din sommerhusferie. Vigtigst af alt, er det at du forsøger at bevare et godt humør omkring din træning. Der er da ingen grund til ikke at smile over al den tid og de muligheder sommermånederne byder på. Også når det kommer til motion.

Sæt dig et mål med Salomon Trail Tour.

Hvis du er typen, der har brug for mål at sætte dig for at holde gejsten oppe, kan du med fordel tjekke det hav af løb, der bliver holdt rundt omkring i landet over sommermånederne. Blandt andet bliver der igen i år skudt en række løb i gang rundt om i landets mange skove af Salomon Trail Tour. Salomon Trail Tour arrangeres af Salomon. Salomon sko, især Salomon løbesko, er populært blandt mange løbere. Når Salomon Trail Tur skydes i gang, er det et startskud til løb med kærligheden til den danske natur i højsædet.

Salomons Trail Turs formål er at få danskerne til at skabe et løb i perfekte rammer hvor der både er plads til smil og seriøsitet omkring sit løb. Salomon Trail Tur er for alle, uanset løbeerfaring og –niveau. Om du er garvet løber eller blot vil mærke suset ved at være en del af dit første løb, kan du med fordel melde dig til dette. Det finder sted i sommer- og sensommermånederne forskellige steder i landet. Med et løb som Salomon Trail Tour har du et fast mål for din træning som giver dig grund til at holde fast i dine vaner hen over sommeren.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at snøre løbeskoene og nyde godt af fordelene ved den danske sommer.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *