De mange fordele ved bedøvende kondomer

Sex skal være dejligt og nydelsesfuldt. Nogle mænd har en tendens til ikke at kunne have et samleje i særlig lang tid, før de kommer. Dette er der intet at skamme sig i, men det kan være rart for både mand og kvinde, hvis samlejet varer i længere tid. Læs herunder om bedøvende kondomer, som netop kan være løsningen til et langt, hedt samleje.

Hvordan virker bedøvende kondomer helt præcist?

Hovedformålet med bedøvende kondomer er at sikre et nydelsesfuldt og længere varigt samleje. Bedøvende kondomer er udstyret med en lokalbedøvende creme. Cremen sidder inde i kondomet, hvorved det kun er manden, der kommer i kontakt med cremen. Samlejet vil altså føles på samme måde for kvinden, som hvis I ellers har været vant til at være sammen og beskytte jer med kondom.

Hvis dig og din partner har været vant til at dyrke sex helt ubeskyttet, kan det for nogle være svært at vænne sig til tanken om at bruge bedøvende kondomer. Men det er vigtigt at huske på, at selvom kondomet dulmer følelsen for dig, eller din partner, kan du eller han stadig mærke penetrationen, blot i en mildere grad.

Det er forskelligt, hvor godt bedøvende kondomer virker fra mand til mand, men generelt forlænger det uden tvivl samlejetiden. Hvis du ikke synes om bedøvende kondomer, i tilfælde af at du føler, at det dulmer for meget, er det vigtigt at huske på, hvor rart det kan være for din partner, at samlejet varer i lang tid.

Få din partner til at komme

Hvis din partner har problemer med at komme, grundet at du får en tidlig udløsning, kan bedøvende kondomer være med til at lade hende opleve et langt samleje, hvor hun eventuelt får frirum til at komme.

Kvinder har generelt sværere ved at komme i sengen end mænd. Dette er der mange grunde til, men uanset hvad skal kvindens orgasme bygges op over meget længere tid end mandens. Alle mennesker er forskellige, og nogle kvinder, skal ligesom nogle mænd, kommer hurtigt, mens det for andre kvinder kan tage et langt samleje at komme.

Dig og din partner vil komme tættere på hinanden. Ikke kun forstået i fysisk forstand, men der åbner sig helt nye døre, når sexlivet fornyes, og det vil skabe gnist i forholdet.

Vælg det rigtige bedøvende kondom

Uanset om du bruger et bedøvende kondom eller et almindeligt et, skal du altid være opmærksom på følgende:

  • Hvilken størrelse kondom bruger du?
  • Kondomet skal være udstyret med en ydre glidecreme

Når du køber kondomer, skal du huske at være opmærksom på hvilken størrelse, du køber dem i. Det er vigtigt at kondomet sidder til, så det ikke falder af. Samtidig må det heller ikke være for stramt og gøre ondt at have på.

Det er en fordel, hvis kondomet også har en ydre glidecreme, udover at være bedøvende indefra, da den ydre glidecreme påvirker kvindens oplevelse af samlejet. Selve samlejet glider meget nemmere og føles godt for kvinden, da det gør friktionen behagelig.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *