ondt i nakken

3 år siden |  0 comments  |  Bolig

Mange af os der lever i de moderne samfund har et job hvor vi sidder foran computeren fra 8-16 - hvis ikke længere - hver eneste dag. Rigtig meget arbejde foregår digitalt og med hjælp fra teknologien, hvorfor der ikke er de store forventninger til og behov for vores krops fysiske færdigheder. Når bare vi kan taste hurtigt på computertasterne og flyttemusen hurtigt fra højre hjørne af skærmen og ned i venstre, er det fint.

Dette gør desværre også, at mange får skader i kroppen. Dette kan skyldes forskellige ting, men de fleste er relateret til det faktum at vi bruger størstedelen af vores vågne timer foran computeren og på vores flade rumpet.

Én ting man selv kan gøre for at komme smerterne til livs eller forsøge at forebygge at disse opstår, er at anskaffe sig en ordentlig kontorstol. Mange tænker måske at en stol er en stol, men når det er her man bruger al sin tid, er det vigtigt, at det er en ordentlig stol der kan tilpasses og justeres til brugeren og hans/hendes krop og bevægelser.

Skader der ofte ses i forbindelse med dårligt fysisk arbejdsmiljø - herunder gamle kontorstole og borde i dårlig kvalitet - er museum, spændingshovedpine og ondt i nakken - hvor de to sidste ofte er relateret. Disse kan dog undgås da en kontorstol kan forebygge skader som du kan læse på http://dankontorstole.dk/content/35-ondt-i-nakken-muse-arm-spaendingshovedpine- såfremt du selvfølgelig vælger den helt rigtig!

Vigtige ting at huske hvis du vil undgå skader


Hvis du ønsker at forebygge de skader der nemt kan opstå efter mange timer ved skrivebordet, er det vigtigt at du husker på følgende ting:
For at undgå musearm er det for det først godt med en god mus der kører let og ligger godt i hånden. Dernæst er det vigtigt, at du sidder i den rette højde, således at din underarm skråner lidt nedad når du holder ved musen.

For at passe på ryggen, må din kontorstol have et tilpas blødt sæde og ryg ligesom dette skal give støtte til lænden så du også nemmere kan sidde oprejst, uden at falde sammen og blive krumrygget.
Når du skriver på tasteturet er det også her vigtigt at stolen har den rette højde, så du ikke skal anstrenge muskler og led i armene for at nå op til tasteturet.

Denne ergonomiske stol kan redde dig fra potentielle skader


Ønsker du en rigtig god stol hvor ovensående er muligt er kontorstolen ved navn ERGO TECH et åbenlyst valg. Denne har kraftigt polstret sæde og ryglæn, hvilket gør den behagelig at sidde i. Det er herfor en såkaldt 12-timers stol som siger noget om hvor længe det maksimalt anbefales at man sidder i stolen. På stolen er det både muligt at tilpasse højden på armlæn, ryggens hældning, hele stolens højde ligesom sædet også kan vippes lidt frem og tilbage så det får en hældning. Det er altså en stol der i høj grad kan tilpasses den enkelte kontorstolsbruger og dermed give optimal støtte.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvilket lampedesign skal du vælge til din bolig?

Det er ofte de små ting i hjemmet der gør en forskel og en lille simpel ting, som en bordlampe er specielt heller ikke noget man skal overse i forhold til sin indretning. En bordlampe kan her bidrage til to essentielle ting i din bolig, som er indret...

Read More
pift lokalerne op

Tre ting du kan gøre for at optimere dit hus

Overvejer du at flytte, fordi du er træt af, at der er for meget larm, der hvor du bor? Eller er du virkelig træt af den måde, som dit hus ser ud på, og overvejer at rive det ned? Eller kan du bare ikke klare en vinter mere, hvor du ikke kan holde va...

Read More
3 problemstillinger som en fliserens kan løse.

Få helt nye fliser med fliserens

Efter en lang vinter kommer foråret endelig, men det har sine konsekvenser. Fliserne udenfor din bolig har i løbet af året tilegnet sig diverse former for snavs og skidt, som gør fliserne grimme at se på. I stedet for at skulle investere i helt nye f...

Read More