Gratis sommerferieglæder til en billig sommer

Selvom vejret i år kun momentvis har vist sig fra sin gode side, så er det endelig blevet sommer i lille Danmark. Sommer er lig med ferie, og ferie er for mange ensbetydende med et højt forbrug og røde tal på bundlinjen. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være. I denne artikel giver VIVUS.DK dig gode sparetips til, hvordan du får en billig sommer.

Tag ud i naturen

Det kan godt være, at vi ikke er så heldige med vejret herhjemme, men til gengæld har vi heldigvis rigtig mange smukke naturområder, der med garanti er et besøg værd. På danmarksnationalparker.dk kan du nemt og hurtigt orientere dig om Danmarks nationalparker og planlægge et besøg. Tag fx en tur til Vadehavet, hvor du kan se sæler og flokke af stære, der består af flere hundrede tusinde fugle, eller Nationalpark Skjoldungernes Land på Midtsjælland, hvor Vikingeskibsmuseet og de forskellige stenformationer helt sikkert er et besøg værd. Mulighederne er mange, og der er altid et flot naturområde tæt på dig.

Lad bilen stå

Rulleskøjter, skateboards og cykler er ikke nødvendigvis noget, der hører barndommen til. Hvorfor ikke finde de gamle rulleskøjter frem og rulle en tur sammen med børnene eller pakke en picnickurv og cykle til den nærmeste park? Det er gratis at lade sig transportere med rugbrødsmotoren som drivkraft. Foruden en billig sommer, får du – helt gratis – også motion og frisk luft.

Gratis musikoplevelser

Over hele sommeren er der både i København, Aarhus, Odense og Aalborg gratis musikoplevelser, som du kan deltage i sammen med familie og venner. I København har fristaden Christiania fx hver søndag hele 2 gratis koncerter, som du uden beregning kan deltage i. Når din favoritkunstner har optrådt, kan I gå en tur rundt om den flotte sø i fristadens baghave. Foruden musik på Christiania er der også kulturelle (heriblandt flere musiske) oplevelser på Det Kongelige Teaters udendørsområde Ofelia Beach ved Skuespilhuset. Ofelia Beach er helt sikkert en garanti for en billig sommer, der byder på et væld af sjove oplevelser.

I Aarhus, der i løbet af det seneste år er blevet den hotteste storby i Europa, er der også lidt for enhver smag. Hvert år er der både Jazzfestival, Mejlgade for Mangfoldighed og Aarhus Festuge i smilets by.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *