2 år siden |  0 comments  |  Bolig

Der er flere investeringer som er gode investeringer, og så er der mange investeringer som ikke er gode. Når det kommer til indretning, så kan man vælge at købe billige møbler og indrette hjemmet med, dette er dog ikke altid den bedste investering. Billige møbler er ofte i dårlig kvalitet, og skal derfor udskiftes meget oftere end gode kvalitets møbler. Hvis man skal ud og investere i gode kvalitetsmøbler, så kan de samtidig være en rigtig god ide at investere i møbler fra en god designer. På denne måde vil møblerne beholde deres værdi, og nogle vil endda stige i værdi med tiden, og kan derfor også altid sælges, hvis man trænger til forandring i hjemmet.

Køb designer møbler som er lovende


Der findes mange designere, og mange bud på møbler. Når man skal ud og investere i nye design møbler, så handler det om at finde en designer som er vel set og anerkendt, men også gerne en som ikke har peaket sin karriere endnu. På denne måde, kan man være meget heldig at have købt et møbel som vil stige i værdi som tiden den går.

Der er flere bud på designere, som med tiden vil blive meget store. Et godt bud kan være Eames møbler. Det er et møbelmærke designet af Ray og Charles Eames, og det har et meget flot og enkelt design hvor de benytter sig af både plastik og træ sammen. Dette giver et billede af et helt nyt og moderne møbel, men som også er blandet lidt med et retro look som er tidsløst og som passer i alle hjem. Et møbel fra denne designer ville være en super god investering, både for hjemmet og for pengepungen.

Et smukt tidsløst design finder man især på Eames DSW stol. Det var en af de første designs som blev sat i produktion, i 1948, og produceres stadig i dag. Det er en stol som består af både plastik og træ, og den er meget moderne at se på, også selvom designet er fra 1948. Dette siger lidt om, at stolen er tidsløs, derfor vil den også have god mulighed for at blive solgt i fremtiden. Det er i øvrigt et meget populært design mærke, hvor efterspørgslen formegentligt ikke vil falde med tiden. En anden mulighed ville være den unikke Eames RAR stol. Det er en vuggestol, som er endnu et af de klassiske Eames designs. Det er en tidsløs stol, som møder både fortid, nutid og fremtid. Et meget smukt design, som vil passe ind i alles hjem.

Brug tid på at sætte dig ind i sagerne, før du investerer


De bedste forudsætninger for en god investering, er hvis man bruger tid på at sætte sig ind i, hvilke møbler der er populære i de danske hjem. Derudover handler det også om at have en god fornemmelse, og at være i stand til at vurdere hvornår noget er en trend for tiden, og hvornår noget er tidsløst og ikke vil blive umoderne.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvilket lampedesign skal du vælge til din bolig?

Det er ofte de små ting i hjemmet der gør en forskel og en lille simpel ting, som en bordlampe er specielt heller ikke noget man skal overse i forhold til sin indretning. En bordlampe kan her bidrage til to essentielle ting i din bolig, som er indret...

Read More
pift lokalerne op

Tre ting du kan gøre for at optimere dit hus

Overvejer du at flytte, fordi du er træt af, at der er for meget larm, der hvor du bor? Eller er du virkelig træt af den måde, som dit hus ser ud på, og overvejer at rive det ned? Eller kan du bare ikke klare en vinter mere, hvor du ikke kan holde va...

Read More
3 problemstillinger som en fliserens kan løse.

Få helt nye fliser med fliserens

Efter en lang vinter kommer foråret endelig, men det har sine konsekvenser. Fliserne udenfor din bolig har i løbet af året tilegnet sig diverse former for snavs og skidt, som gør fliserne grimme at se på. I stedet for at skulle investere i helt nye f...

Read More