Innovation og design i høj klasse – Royal Copenhagen

Året var 2000 da en fremadskuende og fantastisk designer hos Royal Copenhagen fik en idé:

Hvis nu motiverne blev forstørret op, men øvrige elementer forblev identiske med dem, der var i forvejen, hvordan ville det musselmalede så se ud?
Karen Kjældgård-Larsen var heldigvis også modig, for hun førte tanke til handling. Og vi er mange, der er glade for, at hun fik netop den tanke, for Stel blå mega riflet er på få år blevet et ikon på lige fod med det klassiske musselmalede stel. Som alt andet der kommer fra Royal Copenhagen, er alle dele håndmalede. Ikke to ting er ens, men temaet er gennemgående. Det heller passer sammen, og du er ikke i tvivl om den respekt, designeren har for det musselmalede. Ved at forstørre de blå elementer har man sørget for, at farven virkelig kommer til sin ret. Med blomster, der nogle gange bliver skåret over, er der skabt et udtryk, der er helt unikt og samtidig slående smukt.
Du kan også finde blomster, der er centreret på en tallerken, og blomster, der sidder helt ude ved kanten. Og som magi passer de perfekt sammen og skaber en unik enhed, når der dækkes op med dem. Kombineret med ovale tallerkner med samme mønster, skabes der endnu mere liv.

Fra blå til sort – et enestående koncept

Karen Kjældgård-Larsen så heldigvis endnu flere muligheder i både det klassiske musselmotiv og i Blå Mega Mussel. Og det førte til at Mega Mussel gik i sort i 2006. Mega mussel sort riflet så dagens lys, en nyklassiker blev nyfortolket, og endnu en klassiker var født.
Det er de samme detaljer med de store blomster og blade på den riflede baggrund, det er de samme dele såsom tallerkener og kopper, der hører til i ethvert hjem, men farven var nu sort. Og selvom farven hos Royal Copenhagen siden begyndelsen alene har været blå, så har sort taget det klassiske motiv med storm.
Det sorte på det hvide får motiverne til at stå knivskarpe. Den velkendte kvalitet sikrer ligeledes, at de fortsat vil stå knivskarpe, når stellet har været brugt i årevis. Samtidig er Mega mussel sort riflet frisk og moderne og er med til, at Royal Copenhagen er toppen af poppen, når det kommer til design.
Farver kommer og går, alt efter hvad moden tilsiger, men sort går aldrig af mode. Sort findes i alle kollektioner i forskelligt omfang, men væk er den populære nuance aldrig. Og nu kan du bringe sort og Royal Copenhagen sammen i dit hjem og pryde dit bord med mega mussel.
Det er sikkert, det er et stel, der vil blive et samlerobjekt for mange, for de sorte detaljer tiltaler med deres moderne udseende, og du vil nyde at bruge dem til alle måltider, for Royal Copenhagen er samtidig skabt til at blive brugt og nydt hver eneste dag. Så er du til det friske pust med sans for traditioner, så er mega mussel sort riflet helt sikkert stellet for dig.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *