Gave til konfirmanden

Konfirmationer bliver holdt hvert år, når de unge skal til at betræde de voksnes rækker. Du har garanteret også flere børn i din familie, som skal konfirmeres, eller som snart kommer i den alder. Derfor skal du selvfølgelig være klar til den store fest, som der skal holdes. Du skal både have den helt rigtige gave, men for dit eget bedste, så skal du også have det helt rigtige outfit, da man ikke bare kan møde op i hverdagstøj. Der er altså lige nogle ting, du skal have styr på, hvis du har en konfirmation i sigte. Desuden skal du også være opmærksom på, om det er en dreng eller pige, hvilket er naturligt nok, men husk altså gaverne ofte skal være lidt forskellige.

Find den perfekte gave til pigen

Der er en række forholdsregler, som der skal tages, når det kommer til gavekøbet. For det første skal man undgå at være alt for kreativ, da konfirmanden har skrevet alt, hun overhovedet kunne komme i tanke om på hendes ønskeseddel. Derfor er det klare udgangspunkt, at man holder sig til disse ønsker, da man så er på sikker grund. Du risikerer altså på denne måde ikke at din gave bliver byttet, og desuden undgår du det falske smil, som konfirmanden laver, når hun modtager noget, hun egentlig ikke kan lide. Skulle du dog have lyst til at hoppe i vandet uden redningsvest, så har vi nogle forslag, som bestemt kan være brugbare. Vores råd er faktisk på grænsen til at være skudsikre, hvilket skyldes, at de ikke indebærer et fysisk produkt som sådan. VI mener, at gavekort er det rigtige valg, da konfirmanden selv kan vælge sine yndlingsting. Gaven til hende finder du på denne hjemmeside. Her er en lang række mulige gavekort. Derfor er det bare at vælge et gavekort, som passer til der hvor flest af ønskerne kan findes. På den måde får hun en stor valgfrihed samt en gave, som med sikkerhed vil kunne bruges effektivt fra den kommende voksen.

Gaven til drengen

Drenge i konfirmationsalderen har ufatteligt mange materielle ønsker. Skulle det dog ikke være tilfældet, så er det fordi de ønsker sig penge, som de kan bruge på andet grej. Computerudstyr er garanteret i hovedet hos drenge, og hvis han ikke får det, så bliver det købt for de penge han får. Vil du dog gerne redde konfirmanden fra computerskærmen, så er der en række effektive foretagender, som du kan gøre dig. Du kan eksempelvis give et oplevelsesgavekort, som i hvert fald sikrer, at han er væk fra computeren, mens dette indløses. Som ordet lyder, så dækker et sådan gavekort over en oplevelse af en slags. Dette kan være alt fra en gokarttur, paintballkamp osv. Dette er måske ikke ligefrem et ønske, som står på listen hos ”gameren”, men vælger du at give ham sådan et gavekort alligevel, så kan vi garantere for, at han nok skal få sig en sjov og hyggelig oplevelse. Derfor kan vi kun opfordre til, at du overvejer at give et oplevelsesgavekort i konfirmationsgave.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *