hjemmekontor som freelancer

2 år siden |  0 comments  |  Bolig

Som freelancer arbejder du ikke på en bestemt arbejdsplads, du springer derimod fra opgave til opgave. En god tommelfingerregel man skal huske på som freelancer er, at man skal arbejde målrettet mod af løse folks behov og problemer. Man skal altså udfylde et tomrum med det man har at byde på.

Der findes mange forskellige hjemmesider for freelancere, og opgaverne varierer meget. Som freelancer vælger man selv hvilke opgaver man vil byde på, og der er ofte mange om buddet på de gode opgaver. Det er derfor en god idé at gøre udbyderne af opgaverne, eller arbejdsgiverne, opmærksomme på, hvad du har at byde på. Dette kan du gøre ved at løse mange opgaver med perfektion, gerne til den rette pris og til den rette tid. En del hjemmesider tilbyder også prøver, mod betaling, som man gerne skal bestå, således at arbejdsgiverne kan se hvilke kvalifikationer man har ud fra de opgaver man har løst.

Hvad kan jeg så lave?


Dette spørgsmål er utrolig åbent og bredt – der er med andre ord et hav af muligheder. Du kan arbejde med alt lige fra tekst, computere og IT, hjemmesider, rådgivning, kropspleje som fx meditation og meget, meget andet. Du har helt frit valg på alle hylder, og du kan vælge lige den branche, hvor du har evner og lyst til at udfylde dig. Med tiden kan du lære af dine erfaringer og blive bedre, og langsomt men sikkert kan du begynde at kræve bedre betaling, efterhånden som du bliver professionel.

Hvorfor blive freelancer?


Der er mange gode grunde til at blive freelancer, og du kan finde mange af dem rundt omkring på nettet. Hvis man er nysgerrig af natur og god til at formulere sig på skrift, er det anbefalelsesværdigt at blive freelancer eller måske endda tekstforfatter, da man på denne måde hele tiden kan tage nye opgaver der omhandler nye emner. Man kan altså på denne måde lære en del om en masse forskellige ting.

Der kan være mange årsager til, hvorfor det kan være attraktivt at blive freelancer – fx hvis man er blevet hjemmegående, enten på grund af en arbejdsskade eller børn, og derfor savner noget at give sig til. Det kan også være man er studerende og mangler penge til at finansiere sit studie, her er det anbefalelsesværdigt at tage nogle mindre opgaver, der ikke kræver for mange arbejdstimer, så man ikke kommer bagud med sit studie. Eller det kan være man bare synes det er super sjovt at kunne tjene penge i sine underbukser.

Der er også mange der har valgt at blive freelancere på grund af deres store erfaring inden for forskellige områder. Der er dog mange freelancerjobs der kræver at man kan mindst ét andet sprog end sit modersmål. Mange af opgaverne kommer nemlig fra udenlandske virksomheder eller virksomheder der gerne vil nå uden for landets grænser. Engelsk er især et ”must have” for en freelancer, uden engelsk vil man nemlig ikke komme særlig langt inden for freelancer-verdenen. Så før man søger af freelancerens vej er den en god idé at kunne sit engelsk, være topmotiveret på at løse forskellige opgaver af forskellig karakter og at vide lige nøjagtig hvad det er udbyderen af opgaven søger.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvilket lampedesign skal du vælge til din bolig?

Det er ofte de små ting i hjemmet der gør en forskel og en lille simpel ting, som en bordlampe er specielt heller ikke noget man skal overse i forhold til sin indretning. En bordlampe kan her bidrage til to essentielle ting i din bolig, som er indret...

Read More
pift lokalerne op

Tre ting du kan gøre for at optimere dit hus

Overvejer du at flytte, fordi du er træt af, at der er for meget larm, der hvor du bor? Eller er du virkelig træt af den måde, som dit hus ser ud på, og overvejer at rive det ned? Eller kan du bare ikke klare en vinter mere, hvor du ikke kan holde va...

Read More
3 problemstillinger som en fliserens kan løse.

Få helt nye fliser med fliserens

Efter en lang vinter kommer foråret endelig, men det har sine konsekvenser. Fliserne udenfor din bolig har i løbet af året tilegnet sig diverse former for snavs og skidt, som gør fliserne grimme at se på. I stedet for at skulle investere i helt nye f...

Read More