Den helt rigtige firmagave

Firmagaver er en vigtig, men også omsorgsfuld ting at tænke over, da det som medarbejder altid er dejligt, at føle sig en del af noget specielt. Det er vigtigt at forkæle dine medarbejdere af og til, og altså ikke kun opmuntringer. Opmuntringer er dejlige, men samtidig kan du overraske dine medarbejdere ved at give dem en original gave der er lagt kvalitet og tid i.

Den helt rigtige firmagave siger meget og skaber samtidig stor glæde hos modtageren, hele året rundt. Det er derfor ikke bare ligegyldigt, hvilken løsning man vælger, når man som firma leder efter firmagaver til sine medarbejdere. Det kræver både en hel del omsorg og stor omtanke at give en gave, der skaber ægte glæde hos ham eller hende. Det er dog ikke let, at finde den helt rigtige gave, med stil og personlighed, fordi alle mennesker er så forskellige.

Uanset om man er til en flot skulptur eller en fin gavekurv, er der således så mange ønsker at matche. Derfor tilbydes der et stort udvalg. Du kan her, med fordel se et bredt sortiment af firmagaver som præsenterer en række anbefalelsesværdige muligheder, der vil kunne passe til netop dine medarbejdere.

Koster det penge for firmaet at give firmagaver?

Det er gratis, til et vist punkt, at give sine medarbejdere firmagaver. Nemlig hvis de kommer under bagatelgrænsen, og at udgiften bliver betalt før SKAT. Bagatelgrænsen per år for gaver til medarbejdere ligger på 1100 kr, og til medarbejderens fordel, bliver medarbejderen ikke beskattet hvis beløbet er under dette. Beløbet for gaven skal indberettes som løn af arbejdsgiveren, og arbejdsgiveren kan endda trække udgiften fra som driftsomkostning, hvis beløbet er under bagatelgrænsen. Overstiges grænsen for værdien derimod, er virksomheden indberetningspligtig.

Jubilæumsgaver må kun gives når en medarbejder har arbejdet i en virksomhed i minimum 25, 35, 40, 45 eller 50 år. Har virksomheden 25, 50, 75 eller 100 års jubilæum, vil det i den anledning også være muligt at uddele jubilæumsgaver. En medarbejder må modtage op til 8000 kr. skattefrit i jubilæumsgave, men kun per jubilæum.

Personlige firmagaver og værtsgaver til vigtige anledninger

Det er ikke altid let at finde den firmagave, der vækker mest glæde hos de folk der fortjener det. En firmagave uden afsender eller modtager, kender vi alle sammen til. Det der med at modtage en gave som egentlig bare ikke er dig. Det betyder altså rigtig meget at finde de rette løsninger til de vigtige anledninger såsom jubilæum, årlige julegaver eller rund fødselsdag, og det kræver altså en grundig overvejelse. En velvalgt gave, er en meget personlig gave, som glæder hos folk.


Det er vigtigt at vise dem som vi holder af, at vi respekterer og værdsætter dem. I erhvervslivets travle verden glemmer man tit, hvor vigtigt det er at give gaver til dem man virkelig holder af. Familie og fællesskab er noget af det vigtigste. Derfor tilbydes der et stort udvalg. Du kan her, med fordel se et bredt sortiment af værtsgaver med blandt andet lækre specialiteter, julehygge og gavekurve, som personliggør den gave som din søde bedstemor, fantastiske far, eller hårdtarbejdende ansatte fortjener.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *