Besøg en spændende by med historie

Danmark har meget at byde på, men det er ikke altid, at man kan se det hele i vores lille land. Sommetider længtes man efter noget mere, og dette kan være meget forskelligt fra person til person. Nogle vil gerne have noget lækkert vejr, mens andre gerne vil udfordre deres krop fysik. Det er altså meget forskelligt, men hvis du gerne vil opleve noget lækkert vejr samt noget spændende kultur og historie, så ved vi lige, hvor du og din familie skal hen i år. Byen ligger i Italien – og ja det er det ekstraordinære Rom, som vi har i tankerne for dig.

Oplev en ny kultur

Rom er mange ting, og det er altså ikke blot pizza og spaghetti, som kan findes i det italienske. Kulturen er meget anderledes end, hvad vi kender til i Danmark. Derfor er hele turen til de italienske og specielt Rom en tur værd, hvis man vil opleve noget nyt og spændende. Rom er en storby, som man ikke finder i Danmark eller bare noget tæt på. Rom huser over 2,5 millioner mennesker, og bare dette alene vil være en stor omvæltning, når man kommer fra en lille by i Danmark. Ud over det store antal af mennesker, så har Rom meget hygge at byde på. Gaderne emmer af hygge og stemningen bliver fuldført af blandt andet de mange spændende cafeer samt den gode musik, som bliver spillet rundt på gaderne. Skal man forbi Rom, er cafe- samt restaurantbesøg, noget som man ikke må glip af. Stemningen på de forskellige spisesteder er helt eminente, og vi anbefaler klart, at du får bestilt flybilletter til Rom. Ikke nok med at maden er perfekt, så er shoppingmulighederne også gode, og vi forventer klart, at du vil nyde muligheder samt de lækre stykker tøj, som der kan findes i den italienske by Rom

Rom rummer meget historie samt mange seværdigheder

Du kan ikke tage til Rom uden at opleve noget af historien, som dette land rummer. Besøg Peterskirken og Vatikanet da dette vil være overvældende. Mærk og hør historierne omkring dette. Nogle vil sige, at Vatikanet er det mindste land i verden, men Vatikanet og Rom hører dog stadig sammen. Ikke desto mindre er dette stadig et sted, som man burde besøge, hvis man kommer til Rom en dag. Mesterværket af Michelangelo er også et besøg værd, hvis man er interesseret i kunst. Maleriet gengiver Skabelsen, Gud som berører Adams hånd, uddrivelsen af Paradis, Syndfloden og Noahs ark. Dette maleri er helt i særklasse, og det skal altså opleves, hvis man er i Rom. Ligeledes er Colosseum et besøg værd. Her blev der udkæmpet en lang række gladiatorkampe, som i Rom var en af de største begivenheder, hver gang det fandt sted. Colosseum kunne huse over 55.000 tusinde tilskuer, og det var altså fyld op hver gang. Lyder denne by som et sted for dig, så burde dig og din familie få bestilt en flybillet, så i kan komme til at opleve alt det spændende, som der tilbydes her.

Anbefalet læsning til dig

Din skribent Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *